Nabízím profesionální dezinfekci klimatizace pomocí ozonového generátoru. Čištění klimatizace a zároveň dezinfekce celého interiéru vašeho auta trvá cca 1 hodinu. Cena čištění osobního auta je 290 Kč.  V případě zájmu volejte  777 569 536 nebo pište na info@okart.cz

Co je ozonové čištění?

Čištění klimatizace ozonem je nejúčinnější způsob čištění klimatizace ve vašem automobilu. V kabině vytvořený ozon pronikne do všech průduchů ventilace až k samotnému výparníku klimatizace. Ozon zároveň dezinfikuje i interiér celého vozu. Ozon se řadí mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla a jeho účinnost je známá z mnoha oborů, obzvláště ze zdravotnictví. Rychle a spolehlivě ničí také velmi odolné druhy nebo formy patogenních mikroorganizmů, které chlor a jiné dezinfekční prostředky nejsou schopny inaktivovat za přijatelných podmínek. Neexistuje žádný virus či bakterie odolávající ozónu.

Výhody klimatizace jsou všem dobře známé, ale je důležité vědět, že může být i zdraví nebezpečná. Ty nejmenší následky, které Vám může způsobit neudržovaná klimatizace jsou bolesti hlavy, rýma, kašel, teplota, zánět průdušek nebo únava. V horším případě se můžete nakazit přemnoženou bakterií Legionella.

Správné používání a dodržování pravidelné dezinfekce je základem pro bezpečné a zdravotně nezávadné cestování celé posádky.